YAŞAM

Beşiktaş Futbolcusu ve Oyuncu Melisa Döngel Aşk Yaşıyor

Beşiktaş'ın Bandırmaspor'a kiraladığı Kerem Atakan Kesgin ve oyuncu Melisa Döngel'in birlikte olduğu iddiaları hakkında detaylar

Beşiktaş Futbolcusu ve Oyuncu Melisa Döngel Aşk Yaşıyor
02-10-2024 10:39

Beşiktaş'ın Bandırmaspor'a kiraladığı Kerem Atakan Kesgin ve oyuncu Melisa Döngel'in birlikte olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ünlü futbolcu ve oyuncu, sosyal medyada verdikleri pozuyla aşklarını ilan ettiler. Daha önce farklı isimlerle anılan Melisa Döngel'in bu kez Kerem Atakan Kesgin'le aşk yaşadığı konuşuluyor. Kerem Atakan Kesgin, Beşiktaş forması giyerken bu sezon Bandırmaspor'a kiralanan genç bir futbolcu. Melisa Döngel ise "Sen Çal Kapımı", "Prestij Meselesi" ve "Kirli Sepeti" gibi yapımlardan tanınan başarılı bir oyuncu. İkilinin romantik ilişkisi, sosyal medyada da gündem oldu. Kesgin, Döngel'in kalpli balonla verdiği pozu paylaşarak aşklarını duyurdu. Hayranları ise çifti sosyal medya üzerinden tebrik etti.

Sefo ve Barış Alper Yılmaz gibi isimlerle anılan Melisa Döngel'in bu kez Kerem Atakan Kesgin'le olan ilişkisi magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Aşk dolu paylaşımlarıyla dikkat çeken çiftin bundan sonraki adımları merakla bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA