GÜNDEM

BİK Yönetim Kurulu Üyesi Gülebak'tan bayram mesajı

Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı. 

BİK Yönetim Kurulu Üyesi Gülebak'tan bayram mesajı
15-06-2024 18:08
15-06-2024 18:09
Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Tahir Gülebak, bu yıl 16-19 Haziran tarihleri arasında idrak edilecek Kurban Bayramı dolaysıyla bir mesaj yayımladı.
Yardımlaşmanın ve hoşgörünün önemine vurgu yapan Gülebak, “Bu mübarek günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelmenin, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Bayramlar, milli ve manevi değerlerimizi pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren özel günlerdir” dedi. 
Gülebak, mesajının devamında şunları söyledi; “Mübarek Kurban Bayramı'nı bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerde, sevdiklerimizle bir araya gelmenin, yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bir kez daha hatırlıyoruz. Bayramlar, milli ve manevi değerlerimizi pekiştiren, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren özel günlerdir.
Kurban Bayramı, bizlere kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü gibi yüce değerleri hatırlatırken, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmanın da en güzel vesilesidir. Bu vesileyle, yardımlaşma ve paylaşmanın bereketini hep birlikte yaşamanızı diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” dedi. (Ramazan Demir)
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA