YENİ YERLER

BİLİNEN BİR MARKA: ÇİMENLER TEKSTİL

“Yeni Yerler-Yeni Mekânlar” köşemiz için Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi üzerinde bulunan Çimenler Tekstil Taç Brillant Bölge Bayiliğine konuk oluyoruz.

BİLİNEN BİR MARKA: ÇİMENLER TEKSTİL
25-07-2016 20:02

Mekânımızı tanıtmadan evvel kısa bir hatırlatmada bulunalım:

Çimen Ailesinin büyüklerinden Sason Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Mevlüt Çimen, Çimenler Tekstil Taç Brillant Bölge Bayiliğinin Batman’a kazandırılmasında büyük emek harcamış. Şu anda Mehmet Ok tarafından yönetilen mağazamız, sektörün öncü isimlerinden biri olarak biliniyor.

MAĞAZANIN RAFLARI TİRİL TİRİL ÜRÜNLERLE DOLU

1976 yılından bu yana sektörde faaliyetlerini sürdüren Çimenler Tekstil Taç Brillant Bölge Bayiliği’nde ufak bir gezinti yapıyoruz. Mağazanın raflarında tiril tiril görüntüsü ile dikkat çeken kahvaltı guruplarını, battaniye ve perde çeşitleri ile ev tekstili ürünlerini titizlikle inceliyoruz.

40 YILLIK MAĞAZAMIZIN SERÜVENİ…

İlk mağazamız 1976 yılında 1. Cadde’de faaliyete geçmiş. Zamanla iş hacmini ve müşteri kapasitesini arttıran mağazamız, Ulu Cami’nin karşısında ve Diyarbakır Caddesi üzerinde hizmet serüvenini devam ettirirken, Gültepe Mahallesi Eflatun Caddesi üzerindeki, yerine taşınmış. Şu anda Batman’ın 3 bölgesinde hizmet vermeyi sürdürüyor mağazamız.

BATMAN’DAKİ TEK YETKİLİ TAÇ BAYİ

Taç markasını bilirsiniz. Ev tekstili alanında tanınmış bir markadır Taç. Kalitesi kanıtlanmış, sektörün öncü isimlerinden biri olan Taç, Çimenler Tekstil Taç Brillant Bölge Bayiliği’nde siz Batmanlılarla buluşuyor. Batman’ın tek yetkili Taç Bayisi olduklarını belirten Mağaza Sorumlusu Mehmet Ok “Batman’da birçok Taç Mağazası var ama hiç biri yetkili bayi değil. Biz ana bayiiyiz. Piyasadakiler bayi olmadıkları için Taç’ın bazı ürünlerini getirir ve dükkân tabelasına Taç ismini yazdırır. Ama biz öyle değiliz bizim tüm ürünlerimiz resmi Taç ürünleridir. Biz orijinal ürün satmak zorundayız. Diğerleri spot mağazalardan ürün getiriyorlar” ifadesini kullanıyor.

A’DAN Z’YE ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA

Taç, perdeyle özdeşleşmiş bir marka. Ancak perdenin yanı sıra diğer ev tekstlileriyle de hizmette. Yorgan, yastık, nevresim takımları, battaniye, perde çeşitleri, pike takımları, çarşaf, aksesuar grubu ve kahvaltı gurubuna giren ürünler farklı model ve tasarımları ile göz dolduruyor. Ev tekstilinde A’dan Z’ye bütün ürünleri bulundurduklarını söyleyen Sayın Ok “Mağazamız 580 metrekare olup 2 katlıdır. Alt kat komple ev tekstili ürünleridir. Üst katta ise perde çeşitlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca 20 personelimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Mağazamız sabah 7.30’da açılır akşam 21.00’da kapanır” diyor.

MAĞAZAMIZIN ATÖLYESİNDE DİKİM YAPILIYOR

Mağazada bulunan ürünlerin, kendi üretimleri olduğunu söyleyen Sayın Ok “Mağazamızın diğer bölümünde atölyemiz bulunmaktadır. Bu atölyemizde dikim yapılıyor. Perdelerimizi orada dikiyoruz. Ürünler bize top halinde gelir, bizler de müşterilerimizden gelen taleplere göre perdeleri tasarlayıp dikimini gerçekleştiriyoruz. Bu sayede müşterilerimiz burada diledikleri modelde perde bulabiliyorlar. Talep edilen bütün modellerde ve tasarımlarda perde üretimi yapabiliyoruz” dedi.

“PERSONELLERİMİZİN HEPSİ EĞİTİMLİ”

Taç Mağazasında çalışan bütün personellerin eğitimden geçtiğini öğreniyoruz. Profesyonel şekilde işe başlayan personellerimiz, müşteri memnuniyetini sağlamak için bütün özveriyi gösteriyor. Personellere yönelik gerçekleştirilen eğitim programından bahseden Sayın Ok “Burada çalışan personellerimiz eğitimden geçiyor. Dikiş eğitimi, perakende eğitimi ve diğer eğitimlerin hepsine katılıyorlar. Mesela şu anda bir grup personelimiz İstanbul’da giydirme ile alakalı eğitim programına katıldı. Bu eğitimler sayesinde müşterilerimizin taleplerini rahatlıkla karşılıyor, memnuniyeti üst seviyeye çıkarıyoruz” dedi.

HEDEF, BAŞKA İLLERDE MAĞAZALAR AÇMAK

Batmanlılara kendini sevdirmeyi başaran Çimenler Tekstil Taç Brillant Bölge Bayiliği, tekstil sektöründe ilkler arasında. Hemen hemen her eve girmeyi başaran markamız, yurdun farklı bölge ve illerinde mağazalar açmayı hedefliyor. 40 yıldır ev tekstili sektöründe hizmet verdiklerini söyleyen Sayın Ok “Batman halkı bizi sevdi. Müşterilerimiz bizden zarar görmedi. Gelen buradan memnun ayrılmıştır.  Bazen iş ile hatalarımız olabiliyor fakat o hatalarda telafi ediliyor. Ama çok şükür Batman halkı bizi sevdi” diyor.

İNDİRİMLER SİZİ BEKLİYOR...

Yıl içerisinde özel indirim ve kampanyalar uyguladıklarını söyleyen Sayın Ok “Mağazamızda emekli kartını gösteren müşterilerimize özel % 20 indirim uyguluyoruz. Ayrıca yıl içerisinde de özel indirimlerimiz oluyor. Fiyatlarımız, her kesime hitap ediyor. Taç, herkes tarafından bilinen bir marka olmasına rağmen piyasanın en uygun fiyatları ile hizmet vermektedir. Taç’ın web sayfasında bulunan fiyatların üzerine indirimler uygulayarak Batman halkına satışını gerçekleştiriyoruz. Amacımız kaliteyi uygun fiyata vermektir. Ayrıca gururla belirtmeliyim ki bütün ürünlerimiz, 2 sene garantilidir. Bugüne kadar bir şikayet almadık ama olası şikayetlerde mutlaka garanti şartlarına göre hareket edip müşterimizin mağduriyetini telafi ederiz” diyor.

TÜRKİYE’NİN EN İYİ MARKASINA BEKLENİYORSUNUZ

Bu markayla Batman’da hizmet vermekten gurur duyduklarını söyleyen Mağaza Sorumlusu Mehmet Ok “Taç Türkiye’de 1. dünyada ise 3. sırada ev tekstili markasıdır. Uzun yıllar rahatlıkla kullanabileceğiniz garantili ve kaliteli ürünlerdir. Ürünlerimiz hakkında bilgi almak isteyenler 0532 566 33 79 no’lu hattan da bize ulaşabilirler” dedi. evinizi dayayıp döşemek ve mis gibi kalite kokan ürünlerle süslemek istiyorsanız Çimenler Tekstil Taç Brillant Bölge Bayiliğine uğramadan geçmeyin. Ayrıca Batman Sonsöz’ün selamlarını iletenlere özel indirimler uygulanacağını da unutmayın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA