SPOR

Bölge hakemleri Batman’da buluştu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Batman Şubesi ev sahipliğinde, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri Batman hakem ve gözlemcileri ile bölgedeki şube başkanlarının taleplerini dinlemek amacıyla aylık olağan genel kurul toplantısı için Batman'da toplandı.

Bölge hakemleri Batman’da buluştu
20-09-2024 03:10
19-09-2024 20:43

TFFHGD HEYETİ, İL PROTOKOLÜNÜ ZİYARET ETTİ

Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, Gençlik Spor Müdürü Mehmet Şafi Özperk’i ziyaret eden TFFHGD Genel Başkanı İlhan Erdem, Genel Başkan Vekilleri Kahraman Minnet ile Ferdi Karadoruk, plaket takdiminde bulundu. Heyet, Batman hakemliğini ileriye taşımak için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

YENİ FUTBOL SEZONUNUN AÇILIŞI TÖRENLE YAPILDI

Bölgedeki hakemliğin ivme kazanması için yapılan toplantı, Batman'da ilk oldu. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Batman Şubesi ev sahipliğinde TFFHGD Genel Merkez Yönetimi, TFF Bölge Müdürü, il protokolü, 8. bölge bölgesel hakem kurulu, spor taban birlikleri, 8. bölge şube başkanları, futbol hakem ve gözlemciler ile basın mensuplarının katılımıyla 2024-2025 futbol sezonu törenle açıldı. Törende, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Erdem ve TFFHGD Batman Şube Başkanı Mehmet Terece'nin konuşmalarının ardından 2023–2024 futbol sezonunda aday hakemlikten il hakemliğine terfi eden Batman futbol il hakemlerine kokartları takıldı. (Ubeydullah Baş)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA