YAŞAM

Bu hastane insanı hasta ediyor!

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde saatlerce sıra bekleyen hastalar, oturacak yer bulamayınca çareyi koridorda oturmakta buluyor. Acil bölümünde ise sadece iki doktorun olması, yoğunluğu daha da artırıyor.

Bu hastane insanı hasta ediyor!
20-06-2024 16:40
BATMAN

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kurban bayramı nedeniyle polikliniklerin kapalı olması, hastanede büyük bir yoğunluğa neden oldu. Hastalar, acil servis dışında hizmet alamayınca, acil serviste uzun kuyruklar oluştu. Hastanede yalnızca iki doktorun acil serviste görev yapması, durumu daha da zorlaştırdı. Saatlerce sırada bekleyen hastalar, oturacak yer bulamayınca koridorlarda oturmak zorunda kaldı. Bu durum, hasta ve hasta yakınlarının tepkisine yol açtı. Bayram tatillerinde polikliniklerin kapalı olması, sağlık hizmetlerinde aksamalara yol açarken, hastaların mağdur olmaması için acil serviste yeterli personel bulundurulması gerektiği ifade edildi.

“MECBUREN YERDE OTURUYORUZ”

Bir hasta yakını, “Bayram nedeniyle hastanede poliklinik hizmeti verilmiyor. Hastanenin acilinde ise oluşan yoğunluk nedeniyle doktorlar büyük zorluk çekiyor. Hastanede oluşan yoğunluk nedeniyle oturacak yer bulamıyoruz. Mecburen yerde oturup sıranın bize gelmesini bekliyoruz. Bu halk böyle sağlık hizmetini hak etmiyor” şeklinde konuştu. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA