YAŞAM

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun Cannes'da Boy Gösterdi

ATV'nin sevilen dizisi 'Bir Gece Masalı'nın başrol oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz, Cannes'da düzenlenen MIPCOM Uluslararası Fuarı'na katıldı. İkili, uluslararası lansman için ATV Distribution'ın düzenlediği özel davette yer aldı.

Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun Cannes'da Boy Gösterdi
25-10-2024 14:40

ATV ekranlarının sevilen dizisi 'Bir Gece Masalı'nın başrol oyuncuları Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz, Cannes'da MIPCOM Uluslararası Fuarı'na katıldı. Dizinin uluslararası lansmanı için ATV Distribution'nin düzenlediği özel davette yer aldı. Bütün gün Cannes sokaklarını gezen ünlü oyuncular, akşam üstü gerçekleşen davette birlikte poz verdi. İkiliye yabancı hayranları sevgi gösterilerinde bulundu.

Cannes dönüşü TV8'de ekrana gelen "Aramızda Kalmasın" programının muhabirince görüntülenen ikiliden Su Burcu Yazgı Coşkun, tedirgin gözlerle kameraya baktı. Burak Deniz, "Cannes'dan Yazgı ile birlikte döndük. Mipcom için oradaydık. Türk dizileri gayet ilgi topluyor. Bizim de dizimiz yurtdışına açılacak gibi görünüyor" şeklinde konuştu. Muhabirin hatrını sorduğu Su Burcu Yazgı Coşkun ise, "İyiyim. İlk seferimdi benim. Çok güzel geçti" diyerek gözlerden kayboldu.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA