TÜRKİYE VE DÜNYADAN

CHP Genel Başkanı Özel, Balıkesir'in Gömeç ilçesinde konuştu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İnsanlar bize 'Ülkeyi bu arkadaşlar iyi yönetir mi' gözüyle bakıyorlar. Bize bu krediyi verdiler. Bu krediyi belediye başkanlarımız en iyi şekilde kullanacaklar ve biz hep beraber ümit ediyorum Türkiye'yi yönetmeye hazır olduğumuzu bütün vatandaşlarımıza anlatıp çok büyük bir zaferle Cumhuriyet'in yüzyılının ilk genel seçimlerinde yine partimizin ışıklarını sabaha kadar açacağız." dedi.

CHP Genel Başkanı Özel, Balıkesir'in Gömeç ilçesinde konuştu
29-08-2024 05:10
28-08-2024 20:53

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde belediye binasının bahçesinde kendisini bekleyenlere hitap eden Özel, mart ayındaki yerel seçimlerde ittifak kurmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.
Seçimlerde CHP'nin 47 yıl sonra ilk kez Türkiye'nin birinci partisi olduğunu ve bunu sürdürmeye kararlı olduklarını vurgulayan Özel, "Bu sefer dedik ki 'Belki siyasi bir ittifak kuramadık ama halkımıza, seçmenlerimize güveniyoruz.' Çünkü biz Türkiye'nin neresinde olursa olsun Atatürkçülerin, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin, doğru dürüst yönetecek kişilerin iktidarda olması gerektiğini savunuyoruz." ifadesini kullandı.
Bu sefer ittifaklarının adının "Türkiye ittifakı" olduğunu ve içinde CHP'den başka parti bulunmadığını anlatan Özel, "Renkleri ay yıldızlı al bayrağın renkleri kırmızı beyazdır. İçinde CHP dışında bir siyasi parti yoktur ama Milli Takım gol atınca sevinen, 'Filenin Sultanları' şampiyon olunca İstiklal Marşı okunurken, bayrak göndere çekilirken gırtlağı düğümlenen herkes bizdendir. Türkiye ittifakı, büyük bir başarıyla geçtiğimiz ittifaklarla aldığımız oyun çok daha üzerindeki oyları aldı." diye konuştu.
Özel, CHP'li belediye başkanlarının, çalışkan, dürüst, genç ve dinamik olduğunu ve kente hizmet için çalıştıklarını dile getirdi. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA