SİYASET

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongresinde Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programında önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kongresinde Konuştu
06-10-2024 00:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen AK Parti "Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları" programında vatandaşların muhalefet aktörlerine güvenmediğini belirterek, muhalefet söylemlerine prim verilmediğini vurguladı. Erdoğan, insanların son kertede AK Parti'ye ve Cumhur İttifakı'na güvendiğini ve itimat ettiğini ifade etti. Erdoğan, 8.

Büyük Olağan Kongrelerinin milletin taleplerinin karşılandığı bir zemin olacağını belirtirken, tazelenme, yenilenme ve kucaklaşmanın önemine vurgu yaptı.

Öfke ve nefret dili yerine nezaket ve hoşgörüyle ilerlemeyi hedeflediklerini dile getiren Erdoğan, yeni isimlerle kadrolarını güçlendireceklerini söyledi.

Gazzeli kardeşlerin, siyonist işgalcilere karşı direnişini kahramanca sürdürdüğünü belirten Erdoğan, İsrail'e karşı ekonomik tedbir uygulayan tek devlet olduklarını vurgulayarak Batılı güçlerin sessizliğini eleştirdi.

İsrail'in işgal ve istila politikalarını meşrulaştırmak için sürekli yeni bahaneler uydurduğunu ifade eden Erdoğan, iktidar ve muhalefet arasındaki diyalog zeminini genişletmek için çaba gösterdiklerini ancak gerilimden beslenenlerin engel olmaya çalıştıklarını belirtti. .

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA