TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimiyle bir araya geldi ve sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Yönetimini Kabul Etti
18-09-2024 05:09
17-09-2024 21:42

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimini kabul ederek, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Erdoğan, "Her fırsatta spor kulüplerimize şunu hatırlatıyorum, artık kısır tartışmaları, sporumuza gölge düşüren gergin atmosferi geride bırakıp yeni sezonda izleyicilere futbol şöleni izletmemiz lazım. Bilhassa içinde bulunduğumuz dönemde buna çok ihtiyacımız var. " dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübünün yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, kulübün mazisinde tarih yattığını ve Türk sporunun iftihar vesilelerinden biri olduğunu söyledi. Erdoğan, Türk futbolunun gelişmesi için liglerin kalitesinin yükseltilmesi gerektiğini ve sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise kulübün başarılarından ve sporcularının örnek performanslarından bahsederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. İki taraf arasında yapılan görüşme sonunda hatıra fotoğrafı çekildi ve forma hediye edildi.

Kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan ve MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı da hazır bulundu.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA