GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de Yapılan Okulun Açılışında Konuştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün Solhan ilçesinde yapılan Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi'nin açılışında konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de Yapılan Okulun Açılışında Konuştu
13-09-2024 20:10

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün Solhan ilçesinde yapılan Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi'nin açılışında konuşma yaptı. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sevgi ve başarı dileklerini ileterek, okulun açılışıyla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'a teşekkürlerini ileten Yılmaz, eğitimde fırsat eşitliği ve uygulamalı eğitim konularına vurgu yaptı. Okulun çatısına yapılacak olan Güneş Enerjisi Santrali Projesi hakkında bilgi veren Yılmaz, çocukları geleceğe hazırlamanın önemine değindi. Bahçıvan ise gençlerin eğitimine verilen önemin önemine vurgu yaparak, okulun fen lisesine dönüşümünü anlattı. Açılış törenine Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, AK Parti Bingöl milletvekilleri ve diğer yetkililer de katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, daha sonra Bingöl Hastanesi inşaat alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Bingöl Üniversitesi'nde TRT Belgesel Yapımı gösterimine katıldı.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA