GÜNDEM

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'ndan Aile Kurumuna Destek Açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu toplantısında aile kurumuna destek için alınacak tedbirler değerlendirildi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu'ndan Aile Kurumuna Destek Açıklaması
15-10-2024 23:40

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı, aile kurumunun karşı karşıya olduğu tehlikelerin ele alındığı bir platform oldu.

Toplantıya katılan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, ailenin önemine vurgu yaparak, aile kurumunu korumak ve güçlendirmek için alınması gereken tedbirlerin değerlendirildiğini belirtti.

Altun, toplantıda aile kurumunun karşı karşıya olduğu tehlikelerin, gençlerin dijital mecralarla medyadan etkilenmesi, ailelerle iletişim eksikliği ve gençlerin sosyal medyanın etkisiyle ailelerinden kopmaya başlaması gibi konuların ele alındığını aktardı.

Ayrıca, suçu teşvik eden televizyon programları, sosyal medya içerikleri ve hukuki düzenlemelerin yetersizliği gibi konular da tartışma konuları arasındaydı.

Toplantıda ayrıca, ailelerin korunması ve gençlerin olumsuz etkilerden uzak tutulması için daha kapsamlı bir sosyal medya düzenlemesi yapılması gerektiği vurgulandı.

Ayrıca, Türkiye'deki düşen doğum hızının toplum için bir beka tehlikesi oluşturabileceği ve ailelerin korunması için acil tedbirler alınması gerektiği üzerinde duruldu.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı'na, kurul üyelerinin yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Hakkı Susmaz, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan da katıldı.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA