GÜNDEM

Dicle Elektrik, Batman’a 6 milyar TL harcadı

Dicle Elektrik, Batman’da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Dicle Elektrik, Batman’a 6 milyar TL harcadı
15-10-2024 15:31
15-10-2024 16:31
BATMAN

Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Bilal Altunç, hizmet binasında ağırladığı 14 mahalle muhtarını mahallelerde yapılan projeler hakkında bilgilendirdi, muhtarların şikayetlerini dinledi. Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Bilal Altunç’un davetiyle düzenlenen toplantıya Batman Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulsamet Akgül de katıldı. Altunç, Batman’a yapılan 6 milyar TL'lik şebeke yatırımları ve enerji arzındaki iyileştirmeler hakkında muhtarları bilgilendirirken kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtımı hedeflerine değindi.

ARIZA SAYISI TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINDA

Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Bilal Altunç, muhtarların mahallelerinde yaşayan vatandaşları temsil ettiklerini ve mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olduklarını belirterek Dicle Elektrik’in temel hedefinin kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik arzı olduğunu vurguladı. Özelleşme süreciyle birlikte Batman’a bu yıl 6 milyar TL'lik şebeke yatırımı yaptıklarını ifade eden Altunç, Batman’da abone başına düşen arıza sayısının Türkiye ortalamasının altına indiğini söyledi. Şehir merkezindeki kayıt dışı elektrik kullanımının da azaldığını belirten Altunç, bu olumlu gelişmelerle birlikte enerji kalitesinin her geçen gün daha da arttığını kaydetti.

HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRIYOR

Muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dikkatli bir şekilde dinleyerek notlar alan Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Bilal Altunç “Şehir merkezimiz gibi kırsaldaki muhtarlarımızla da sürekli olarak iletişim halindeyiz. Kendilerine hem yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi veriyor hem bulundukları hizmet bölgelerine ait talepleri dinliyoruz. Karşılıklı ziyaretler iletişimimizi güçlendiriyor. Bu görüşmeler sayesinde tüketicilerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi artırma imkânı buluyoruz” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA