YAŞAM

Ekinci ve Demir’lerin mutlu günü

BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci’nin yeğeni Yunus Ekinci, Güngör Palas’ta düzenlenen düğün töreninde hayatını İlknur Demir ile birleştirdi.

Ekinci ve Demir’lerin mutlu günü
24-08-2024 15:16
24-08-2024 17:46

BATSO Meclis Başkanı Ercan Ekinci,  konuklarla yakından ilgilendi. Düğüne AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Eski Milletvekili Faris Özdemir, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı İzzettin Çağrı, önceki dönem Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, STK başkanları ile temsilcileri, iş insanları ve kanaat önderleri katıldı. Mevlidi şerifin okutulduğu düğünde, davetlilere yemek ikramı yapıldı. Belediye Evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılan nikah töreninde genç çiftin nikah defterini geline takdim eden Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, iki aileyi tebrik etti.

Düğünde  Batmanlı sanatçılar, kemençe ve saz şovları ile konukları coşturdu. Batman Sonsöz Gazetesi olarak Ekinci ve Demir ailelerini tebrik ederiz. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA