GÜNDEM

Emekli Başkanlar Batman’da Buluştu

Türkiye Emekliler Derneği'nin Doğu ve Güneydoğu illerindeki şube başkanları, emeklilerin sorunlarını ele almak ve çözüm önerileri geliştirmek amacıyla Batman’da bir araya geldi.

Emekli Başkanlar Batman’da Buluştu
16-10-2024 14:57
16-10-2024 14:59

Batman Emekliler Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Nizip, Malatya, Erzurum, Şanlıurfa, Diyarbakır, Kars, Gaziantep Şahinbey Şubesi, Adıyaman, Van, Muş ve Elazığ şube başkanları ile bazı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda, emekli maaşları, sağlık hizmetleri ve sosyal haklar gibi temel sorunlar masaya yatırılırken, bölgesel toplantıların artırılarak emeklilerin sesinin daha güçlü duyurulması için de planlamalar yapıldı. Türkiye Emekliler Derneği Genel Merkez seçimlerinin de gündeme alındığı toplantıda,  Van Şube Başkanı Mehmet Kaya ve Şanlıurfa Şube Başkanı Mehmet Karagöz talepleri Genel Başkan’a iletmek üzere görevlendirildi.

ÇÖZÜM ODAKLI YAKLAŞIM SERGİLEDİK

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, toplantının önemine vurgu yaparak "Emeklilerin sorunlarını Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki şube başkanlarıyla birlikte istişare ettik ve taleplerimizi genel merkeze iletmek üzere karar aldık. Ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuz bu toplantıda çözüm odaklı bir yaklaşım benimsendi" dedi. (Yasin Emrak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA