TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Eş Başkanlar DİSKİ personeli ile bayramlaştı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, DİSKİ Genel Müdürlüğü’nü ziyaret ederek personel ile bayramlaştı. Eş Başkan Bucak, son haftalarda yaşanan su krizinin kontrol altına alındığına dikkat çekerek, emeği geçen personele teşekkür etti.

Eş Başkanlar DİSKİ personeli ile bayramlaştı
25-06-2024 11:35

Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü ana hizmet binasında personeli karşılayarak Kurban Bayramını kutladı. Eş Başkanlar, Kurban Bayramının tüm Diyarbakırlılara huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Bayramlaşmada Genel Sekreter Emrullah Gördük, DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu ve genel müdür yardımcıları ile daire başkanları da yer aldı.

Eş Başkan Bucak: Yaz ayları su kullanımı açısından önemli

Bayramlaşma ziyaretinde personele hitap eden Eş Başkan Serra Bucak, iklim değişikliği ile kentlerin daha çok ısındığına dikkat çekerek, “DİSKİ belki de itfaiyeden sonra en önemli, en ehemmiyet göstermemiz gereken birimlerimizden biridir” dedi. Bucak, yaz döneminin su kullanımı, suyun tasarruf edilmesi açısından önemine değinerek, gösterilen özverili çalışma nedeniyle personele teşekkür etti. (Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA