YAŞAM

Fransız Mizah Dehası Türk Seyircisi İle Buluşuyor

Fransız yazar ve komedyen Laurent Baffie'nin Türkçe film uyarlaması "Takıntılar"ın özel gösterimi için Antalya'da büyük heyecan!

Fransız Mizah Dehası Türk Seyircisi İle Buluşuyor
04-10-2024 16:10

Fransa'da ve Fransızca konuşan ülkelerde büyük bir şöhrete sahip olan Laurent Baffie, sahne performanslarıyla dünya çapında tanınan bir isim. Tiyatro oyunları, stand-up gösterileri ve sosyal medya videolarıyla milyonlarca kişiyi kahkahaya boğan Baffie, şimdi de Türk seyircisi ile buluşuyor.

Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenecek özel bir etkinlikte basın mensupları ve izleyicilerle buluşacak olan Laurent Baffie, Türkçe film uyarlaması "Takıntılar"ın gösterimi için heyecanla bekleniyor. Baffie'nin mizah anlayışına özgü duygusal dokunuşlarla zenginleştirilen bu film, izleyicilere benzersiz bir deneyim sunacak. "Takıntılar", insan psikolojisinin derinliklerine inen ve güldürürken düşündüren bir komedi filmi olarak dikkat çekiyor.

Zafer Algöz, Seda Bakan, Ecem Erkek ve diğer başarılı oyuncuların yer aldığı film, seyircileri hem eğlendirecek hem de takıntıların aslında hepimizin hayatında var olduğunu hatırlatacak. Uluslararası bir yapım olan "Takıntılar", Fransız yazar Laurent Baffie'nin "Toc Toc" adlı tiyatro oyunundan uyarlanmıştır. Yunus Nihat Özcan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmi, Ferhat Ergün'ün senaryo uyarlaması ve Emre Oskay, Mehmet N. Karaca ve Levent Güneri'nin yapımcılığı üstlenmiştir. Bu yılın en merak edilen filmlerinden biri olan "Takıntılar", izleyicileri mizahla takıntılar arasında unutulmaz bir yolculuğa çıkaracak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA