SPOR

Galatasaray ve IFS Türkiye iş birliği imzaladı

Galatasaray ve IFS Türkiye arasında İstanbul RAMS Park'ta imza töreni düzenlendi. İki tarafın iş birliğiyle kulübün dijital dönüşümü hızlanacak.

Galatasaray ve IFS Türkiye iş birliği imzaladı
19-03-2024 13:10

İstanbul RAMS Park'ta gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve IFS Türkiye CEO'su Ergin Öztürk katıldı. Törende konuşan Ergin Öztürk, işlerinin teknoloji olduğunu ve global olarak 60 ülkede faaliyet gösterdiklerini belirtti. Galatasaray'ın Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olduğunu vurgulayan Öztürk, kulübün global anlamda çok bilinen bir marka olduğunu ifade etti. Anlaşmanın Galatasaray Sportif AŞ ile imzalandığını belirten Öztürk, kulübün dijital dönüşümü için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan Dursun Özbek ise, kulübün sportif başarılarının yanı sıra iş süreçlerinde de başarılı olmanın önemine değindi.

IFS'in dünyanın önde gelen iş planlama markalarından biri olduğunu vurgulayan Özbek, iş birliğinin milyonlarca dolar değerinde fayda sağlayacağını belirtti. Törenin ardından forma takdimi ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Galatasaray ve IFS Türkiye arasındaki iş birliği, kulübün dijital alandaki dönüşüm sürecine hız kazandıracak. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA