SPOR

Gelene 5, gidene 5

Nesine 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligdeki yükselişini sürdürüyor. Son haftalardaki etkileyici performansıyla dikkat çeken kırmızı-beyazlılar, 7. haftada deplasmanda Karaköprü Belediyespor’u farklı bir skorla 5-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir adım daha attı.

Gelene 5, gidene 5
13-10-2024 16:35
13-10-2024 16:39
BATMAN

ŞANLIURFA TEMSİLCİSİNE GOL OLUP YAĞDI

Geçtiğimiz hafta İzmir’in köklü takımlarından Altay’a karşı 5-0’lık net bir galibiyet elde eden Petrolspor, bu hafta da Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’a adeta gol yağdırdı. Karaköprü Faruk Çelik Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada Petrolspor, maç boyunca üstün bir oyun sergiledi ve rakip savunmayı zorlayarak etkili hücumlar geliştirdi.

IMERİ HATTRİCK ŞOV

Maça hızlı başlayan Batman Petrolspor, ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline aldı. Maçın 43. dakikasında Omar Imeri’nin şık golüyle 1-0 öne geçen Petrolspor, devreye moralli girdi. İkinci yarıya da etkili başlayan kırmızı-beyazlılar, 58. dakikada yine Omar Imeri'nin golüyle farkı ikiye çıkardı. Bu iki gol, maçın kaderini belirleyen anlar oldu. Petrolspor, rakip sahada baskısını artırmaya devam etti. Dakikalar 63’ü gösterirken Semih Karadeniz sahneye çıktı ve takımını 3-0 öne geçirdi.  Bu golden sonra da hız kesmeyen kırmızı-beyazlılar, 72. dakikada Bünyamin Yürür’ün golüyle durumu 4-0’a getirdi. Maçın 82. dakikasında Omar Imeri, kendisinin 3’üncü kakımının ise 5’inci golünü kaydet. Maçın geri kalan süresinde Karaköprü Belediyespor farkı azaltmak için çaba gösterse de Petrolspor’un sağlam savunması ve etkili oyun disiplini karşısında sonuç alamadı. Petrolspor, maçın son düdüğüyle birlikte üst üste ikinci farklı galibiyetini elde etti.

PETROLSPOR LİDERLİK YARIŞINDA İDDİALI

Bu galibiyetle birlikte Batman Petrolspor, puanını 15’e yükseltti. Özellikle son iki haftada attığı 10 golle rakiplerine gözdağı veren Petrolspor, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Teknik direktör ve futbolcular maç sonunda galibiyeti taraftarlarına armağan ederken, takımın bu performansı büyük alkış topladı. Batman Petrolspor, önümüzdeki hafta evinde oynayacağı maçla çıkışını sürdürmeyi ve liderlik yarışında daha da güçlenmeyi planlıyor. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA