YAŞAM

Gençler evlenemiyor!

Altın fiyatlarındaki artış, gençlerin evlilik hayallerini engelliyor. Yüksek rakamlardan dolayı evlenemeyen gençler, çareyi düğün tarihlerini ertelemekte buluyor. Kuyumcular ise artan yüksek rakamlardan dolayı düğün altın satışlarında ciddi azalma yaşandığına dikkat çekiyor.

Gençler evlenemiyor!
28-06-2024 17:00
28-06-2024 14:53
BATMAN

HAYALLER BAŞKA BAHARA…

Batman’da evlilik hazırlığı yapan gençler, altın fiyatları nedeniyle hayallerini ertelemek zorunda kalıyor. Düğünlerin vazgeçilmez unsuru haline gelen altındaki fiyat artışı, evlilik hazırlıkları yapan gençleri etkilemeye devam ediyor. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin en büyük umudu, fiyatların bir an önce düşmesi olurken piyasada çeyrek altın 4 bin 100 liradan, 22 ayar gram altın 2 bin 340 lirandan alıcı buluyor. Kuyumcular ise önümüzdeki ayarda altın fiyatlarının katlanarak artacağına dikkat çekti.

DÜĞÜN TARİHİNİ ERTELEDİK

Sadece fiyat sormak için kuyumculara girdiklerini belirten müşterilerden N.K. "Kardeşimi evlendirmeyi düşünüyorduk. Son zamanlarda altın fiyatlarındaki yükselişten dolayı mecbur düğünü ertelemek zorunda kaldık. Umarım en kısa zamanda altın fiyatları düşer de isteyen düğününü yapar" dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA