GÜNDEM

Gençlerin Heyecanı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kampı Aradı

İstanbul AK Parti Genel Merkezi Insan Hakları Başkanlığınca düzenlenen İnsan Hakları Eğitim Kampı'nda gençlerin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla katıldı.

Gençlerin Heyecanı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Kampı Aradı
13-09-2024 20:39

İstanbul AK Parti Genel Merkez Insan Hakları Başkanlığı tarafından düzenlenen İnsan Hakları Eğitim Kampı, Koceli'de bakanlar, basın mensupları ve akademisyen konukların katılımıyla devam ediyor. Programın soru cevap kısmında gençlerin isteği üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla aradı. Gençlere seslenen Erdoğan, kampın hayırlara vesile olmasını diledi ve gençlere güven duygusu ile geleceğe dair umutlarını ifade etti. "Sizler bizim geleceğimizsiniz, umudumuzsunuz. " diyen Erdoğan, gençlerin geleceğin Türkiye'sini şekillendireceğine olan inancını vurguladı. Gelecek nesiller için okumanın ve düşünmenin önemine değinen Erdoğan, gençleri Allah'a emanet etti.

Kamp katılımcıları, Erdoğan'ın telefonla aramasıyla heyecan dolu anlar yaşarken, programın ilerleyen günlerinde de farklı etkinliklerin planlandığı belirtildi.

Kaynak: AA

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA