GÜNDEM

Gercüş’e müjde

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Gercüş esnafını ziyaret ederek, küçük sanayi sitesinin müjdesini verdi.

Gercüş’e müjde
20-08-2024 16:57
20-08-2024 16:58
BATMAN

Esnafın sorun ve taleplerini Gercüş Kaymakamı Muhammed Öztaş’a ileten Çiftçi “Market sektöründe bulunan yerel esnafımız ulusal marketlerin yerel marketleri sıkıntıya koyduklarını, çalışma saatlerinin düzeltilmesi ve pazar günleri kapalı oldukları için belirli bir kota konulmasını talep etti. Berber esnafı ise haftanın bir günü uygulanan tatil gününün Salı gününe alınmasını talep etti. Oto bakım ve tamirci esnafımız da ilçede küçük sanayi sitesi yapılması talep ediyor. Gercüş Kaymakamımız Muhammed Öztaş’a esnafımızın tüm talep ve sorunlarını ilettik. Valimiz Ekrem Canalp, küçük sanayi sitesi için girişimde bulunacağını ifade etti. Esnafımızın sorunlarının çözümü için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız.” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Faik KAYNAK 4 hafta önce
Sıddık Başkan cidden samimi bir şekilde çaba ve emek sarf ediyor .. il düzeyinde ki yöneticilerin de aynı performansı göstermeleri , saha ya hakim olmaları isabetli / yerinde olur ve Batman'ımızn daha da büyümesine / gelişmesine / büyük şehir olmaya zemin hazırlayacaktır ..
Hakim 4 hafta önce
Millet uzaya gitti, biz daha berberlerin tatiline karar vetemedik..:((
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA