GÜNDEM

Gercüş’ün lezzetleri fuarda tanıtıldı

Hasankeyf Meslek Yüksek Okulu, Gercüş 3. Bağ Bozumu ve Gastronomi Festivalinde stant kurdu.

Gercüş’ün lezzetleri fuarda tanıtıldı
20-10-2024 14:58
20-10-2024 15:04
BATMAN

ETKİNLİĞE ÜST DÜZEY KATILIM SAĞLANDI

Batman Valiliği, Gercüş Kaymakamlığı ve Gercüş Belediyesi iş birliğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bağ Bozumu Festivali, Gercüş’ün Kazım Koyuncu Caddesi’nde kutlandı. Etkinliğe Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya, Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir katıldı.

KATILIMCILARA YÖRESEL ÜRÜNLER İKRAM EDİLDİ

Festivalde kemençe, dengbej performansları, çocuk şenliği ve konser etkinlikleri düzenlendi. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve protokol üyeleri, cevizli sucuktan yapılmış kurdeleyi keserek festivalin açılışını gerçekleştirdi.

ÜNİVERSİTE STANDI İLGİ GÖRDÜ

Açılışın ardından Batman Üniversitesi Hasankeyf Meslek Yüksekokulu standını ziyaret eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve protokol üyeleri, öğrencilerle bir araya geldi. Bakan Şimşek, Bakan Yardımcısı Kaya, Milletvekili Nasıroğlu ve Rektör Demir’dem oluşan heyet, Batman Üniversitesi öğrenci ve öğretim elemanlarıyla beraber cevizli sucuk yapımına eşlik etti. Standı ziyaret eden misafirlere yörenin cevizli sucuğu, havdel tatlısı, Hasankeyf inciriyle yapılmış incir kurabiyesi ve pekmezli reyhan şerbeti ikram edildi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA