YAŞAM

Gülse Birsel ve Vural Çelik Arasındaki Tartışma Sosyal Medyayı Salladı

Gülse Birsel'in Vural Çelik'e veda etmesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Yaşanan olaylar ve tepkiler hakkında detaylar haberimizde.

Gülse Birsel ve Vural Çelik Arasındaki Tartışma Sosyal Medyayı Salladı
25-10-2024 12:40

Gülse Birsel'in Avrupa Yakası dizisinden rol arkadaşı Vural Çelik'e veda etmesi sosyal medyada büyük bir olay haline geldi.

'Kubilay' karakteriyle hafızalara kazınan ve henüz 51 yaşında vefat eden sevilen oyuncu Vural Çelik'in cenazesine katılmayan Gülse Birsel, bu durumu açıkladığı yazısında 'Vural'a vedam' başlığını kullanarak merhum oyuncuyu eleştirdi. Paylaşımını kısa süre sonra silen Birsel, sosyal medya kullanıcılarının tepkilerine maruz kaldı.

Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik ise ailesi adına Gülse Birsel'e yazılı bir açıklama yaparak Birsel'in davranışlarını eleştirdi ve ağabeyinin mezarına gidip helallik istemesi gerektiğini belirtti. Bu durum sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Dizi setlerinde yaşanan kavgalar ve sorunlar hakkında konuşan Suna Keskin, yaşananların tolere edilmesi gerektiğini ancak bazı durumların affedilemeyecek kadar ciddi olduğunu vurguladı. Ata Demirer'in diziden ayrılışı ve geri dönüşü de haberde yer aldı. Hümeyra'nın diziden ayrılmasının ardından Ata Demirer'in geri dönüşüyle ilgili detaylar da okuyucularla paylaşıldı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA