YAŞAM

Güzel Aşklar Diyarı'nda Beklenmedik Gelişme: Halil Ergün Diziden Ayrılıyor

Güzel Aşklar Diyarı dizisinde yıldız isim Halil Ergün'ün ayrılma kararı alması beklenmedik bir gelişme olarak seyircileri şaşırttı.

Güzel Aşklar Diyarı'nda Beklenmedik Gelişme: Halil Ergün Diziden Ayrılıyor
14-10-2024 12:40

Kapadokya'nın büyülü atmosferinde çekilen Kanal D'nin sevilen dizisi "Güzel Aşklar Diyarı"nın senaryo ekibinde beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Dizinin Hakim beyi Halil Ergün, senaryo ekibindeki değişiklikler sebebiyle ekibe veda etmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yönetmen değişikliği yaşanan dizide senaryo ekibindeki değişikliklerin sürmesi seyircileri meraklandırdı.

Halil Ergün, Birsen Altuntaş'ın youtube kanalına verdiği röportajda dizideki karakterinin gelişimi hakkında bilgi verirken, senaryoda kendisine ölüm sahnesi yazılmasını istediğini açıkladı. Ergün, "Dizinin en baştaki hikayesinde babam beni başkasıyla evlendirmiş, asıl sevgilim Selma'ydı. Sonra kaldırdılar, nedenini bilmiyorum. Senaryosunun oturması lazım. İki kadın yazar vardı, şimdi başka yazarlar var. Her türlü katkıya hazırım ama kendimi de zorlamam" ifadelerini kullandı. Kulislerden sızan bilgilere göre Halil Ergün'ün diziden ayrılacağı ve senaryoda kendisine ölüm sahnesi yazılacağı belirtiliyor. Bu gelişme seyirciler arasında büyük şaşkınlık yaratırken, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA