TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Güzel Yarınlar Hareketi'nin ilk dönemini tamamlandı

 Akbank'ın Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birliğiyle hayata geçirdiği Akbank Güzel Yarınlar Hareketi, Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Gaziantep'in ardından Malatya'daki çalışmaları ile ilk dönemini tamamladı.

Güzel Yarınlar Hareketi'nin ilk dönemini tamamlandı
09-09-2024 22:30
09-09-2024 15:33

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Eylül 2023'te başlayan çalışmalarda Akbank Gençlik Akademisi, Akbank Sanat ve Toplum Gönüllülleri Vakfı'nın gönüllü uzmanları, yapay zekadan fotoğrafçılığa, girişimcilikten siber güvenliğe kadar pek çok farklı konuda toplam 690 atölye ve 1200 saate yakın saat etkinlikle 10 bin 220 gençle buluştu.

Akbank Güzel Yarınlar Hareketi'nin "Etki İzleme ve Değerlendirme Raporu" sonuçlarına göre proje, gençlerin kişisel gelişimlerine yönelik sunduğu imkanlarla geleceğe dair bakış açılarında olumlu etkiler yarattı. Bunun yanı sıra çocukların ve gençlerin inisiyatif alma ve yaratıcılık konularında becerilerinin geliştiği ve "yapabilirim" düşüncesinin kuvvetlendiği gözlemlendi. Destek merkezlerinden faydalanan katılımcılar, merkezle ilgili ilk akıllarına gelen kavramları sırasıyla "yararlı", "güven", "samimi", "dayanışma", "eğitici" ve "eğlenceli" olarak tanımladı. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA