YAŞAM

Hadise'nin Oyunculuk Deneyimi ve Şarkılarıyla Gündemde

Hadise'nin ilk oyunculuk deneyiminin yaşadığı dizi ve seslendirdiği özel şarkılar hakkında ilginç detaylar

Hadise'nin Oyunculuk Deneyimi ve Şarkılarıyla Gündemde
24-10-2024 15:40

Hadise'nin ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı 'Esas Oğlan' dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Sözcü Gazetesi'nin haberine göre sosyal medya hesabından dizinin tanıtımını yayınlayan Hadise'nin sevişme sahnesi kısa sürede gündem oldu. Hayranları "Adın gibi olaysın", "Mükemmelsin", "Çok iyi görünüyorsun", "Yandı buralar" gibi yorumlarda bulundu.

Hadise'nin 8 bölümlük dizi için 10 milyon TL'ye el sıkıştığı iddia edilmişti. Cuma günleri bir dijital platformda ekranlara gelecek olan dizi, aşk hayatı yolunda gitmeyen, birbirinden tamamen farklı iki kadının bir araya gelip, birbirleri için doğru erkeği aramaya başlamasını konu ediniyor. Dizide Hadise ve Seda Bakan dışında birçok ünlü isim de rol alıyor. Dizi için ilk kez bir dizide rol alan Hadise, iki özel şarkıya imza attı. İlk şarkı, Santiana'nın “Miss America” adlı parçasının Türkçe uyarlaması olan “Baksana Bana”.

İlk olarak 1976 yılında Ülkü Aker'in sözleriyle Işıl German tarafından seslendirilen bu unutulmaz eser, Hadise'nin güçlü yorumu ve modern düzenlemesiyle yeniden hayat buldu. Özel olarak diziye uyarlanan şarkı, dijital bir platform dizisi için ilk kez lisanslandı ve bu yönüyle bir ilke imza atıldı. Hadise'nin “Esas Oğlan” için hazırladığı diğer şarkı ise “Gecenin En Köründe”. Sözleri Meral Turan'a, müziği ise Gökçer Turan ve Birkan Şener'e ait olan şarkının düzenlemesi Esad Fidan tarafından yapıldı.


Editor : Haber Merkezi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA