SİYASET

Hüda Par’lı vekil, iş insanlarını dinledi; “Birlikte çalışmalıyız”

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Batman İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek iş dünyasının temsilcileriyle bir araya geldi, Yeni İl Başkanı Osman Arslan’a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Hüda Par’lı vekil, iş insanlarını dinledi; “Birlikte çalışmalıyız”
31-07-2024 14:51
31-07-2024 14:53
BATMAN

İŞSİZLİK VE EKONOMİK SORUNLAR GÜNDEMİMİZDE

Milletvekili Ramanlı, işsizlik sorununun çözümü ve yeni istihdam alanlarının oluşturulması için çeşitli önerilerde bulundu. ASRİAD Eski Başkanı Ramazan İnsel, tekstil makineleri üretimi ve yedek parça satışı alanında faaliyet gösterdiğini belirterek, ekonominin kötüye gitmesinin nedeninin yüksek faiz oranları olduğunu ifade etti. İş insanları, Batman'daki genel ticari sorunlara değinerek, asgari ücretin düşüklüğünden ve iş beğenmeme sorununun artmasından şikâyetçi olduklarını dile getirdi. Pandemi sürecinde Çin'in sektörden çekilmesiyle Türkiye'ye fırsatlar doğduğunu, ancak süreç bitince Çin'in yeniden piyasaya hâkim olduğunu vurgulayan iş insanları, kuyumculuk sektörünün nakit para akışının olmamasından dolayı ciddi sıkıntıların yaşandığını belirtti. Milletvekili Serkan Ramanlı, iş dünyasının sorunlarını dinlediğini ve çözüm için iş birliği yapacaklarını belirterek “Ekonomik sıkıntıları aşmak ve istihdamı artırmak için hep birlikte çalışmamız gerekiyor” dedi.

ASRİAD üyeleri Ramanlı'ya teşekkür ederek, iş dünyasının sorunlarının çözümü için destek beklediklerini ifade etti. (Hüda Par Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA