GÜNDEM

İkinci etap, Petrolkent’ten başladı

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kentteki 45 mahalleyi özel ekiple temizledikten sonra çalışmanın ikinci etabı olan yıkama projesini Petrolkent Mahallesi’nden başlattı.

İkinci etap, Petrolkent’ten başladı
09-07-2024 08:30
08-07-2024 16:50
BATMAN

HİZMETLER EN ÜCRA KÖŞELERE TAŞINIYOR

Oluşturulan hedef kapsamında çalışmanın ikinci etabı olan tüm cadde ve sokakların yıkanması çalışması Petrolken Mahallesi’nden başlatıldı. Bugüne kadar yıkama çalışmasının kent merkezindeki ana cadde ve bulvarlarda yapıldığını belirten Belediye Eş Başkanı Gülistan Sönük “Hizmetlerimizi kentimizin en ücra köşesine kadar taşıyacağız. Bu anlayışla temizlik işlerini yürütürken de programımızı bu hedefimize göre planlıyoruz. İmkanlar ölçüsünde kenar mahallelerimiz merkezde verilen tüm hizmetlerden yararlanacaktır. Petrolkent Mahallemizden başlattığımız yıkama ve temizle çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de devam edecektir” dedi. (Belediye Basın Bülteni)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
hiranın evladı 2 ay önce
Saçma bir uygulama insanlara temizlik alışkanlığını aşılamadıktan sonra her gün orayı yıka boş , yere tükürmeler ,sümkürmeler,çöp atmalar. boş beleş işlerle uğraşıyorsun belediye
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA