TÜRKİYE VE DÜNYADAN

İslam Toplumu Milli Görüş Sivas Şubesi açıldı

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Sivas Şubesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

İslam Toplumu Milli Görüş Sivas Şubesi açıldı
03-08-2024 21:24
03-08-2024 18:24

Paşabey Mahallesi'nde inşa edilen binadaki şubenin açılışında konuşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, hizmet binasının şehre kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ve İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilere Allah'tan rahmet dileyen Şimşek, "Rabb'im bu davada Filistinli kardeşlerimize zafer nasip etsin." dedi.
Şimşek, devletin her alanda vatandaşına en iyi hizmeti sunmayı hedeflediğini belirterek, "Devletimizin en büyük destekçilerinden biri de sivil toplum kuruluşlarıdır. Katılımcı demokrasinin olmazsa olmaz unsurları olan sivil toplum kuruluşları faaliyet gösterdikleri alanlarda devlet-millet birlikteliğinin en güzel örneğini sergilemekte, devletimizin yükünü almaktadır." diye konuştu.
- "Şehrimizi ortak akılla yönetmek için çalışıyoruz"
Eğitim başta olmak üzere her alanda ortak akıl ve istişare kültürünü hakim kılan sivil toplum kuruluşlarıyla el ele vererek birçok faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:
"Kapımızı tüm sivil toplum kuruluşlarına sürekli açık tutarak fikirlerini, önerilerini ve projelerini büyük bir titizlikle dinliyor ve ortak çalışma alanları oluşturmaya gayret gösteriyoruz. Şehrimizi ortak akılla yönetmek için çalışıyoruz. Kuşkusuz bu önemli kuruluşlarımızdan biri de şubesinin açılışını yaptığımız IGMG ve Hasene Vakfıdır. Din hizmetlerinin yanı sıra insani ve ahlaki değerlerin yaşanması için halkımıza yardımcı olan bu sivil toplum örgütü yeryüzünde iyiliğin ve güzelliğin artması, paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın yeryüzüne hakim olması için yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettirmektedir." (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA