TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Karmod, lüks güvenlik kabinlerine yeni bir ürün daha ekledi

Karmod, lüks kategorideki hazır yapı üretimlerine Metrolux kabinlerini ekledi.

Karmod, lüks güvenlik kabinlerine yeni bir ürün daha ekledi
27-07-2024 03:55
26-07-2024 20:00

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Karmod, estetik ve konfor beklentilerini karşılamaya yönelik kullanıma hazır üretim konseptinde yeni bir kabin geliştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Kabin Genel Müdürü Zekai Küçük, modern mimari estetik kazandırdıkları yeni Metrolux kabinlerle kullanım ergonomisini daha yüksek seviyeye çıkardıklarını belirtti.

Metrolux kabin modelinin özellikle markalı konut ve ticari projelerin kurumsal konseptlerine tam uyumlu güvenlik yapısı çözümü getirdiğine dikkati çeken Küçük, "Markalı yapı projeleri gerçekleştiren müşterilerimiz doğal olarak proje kurumsallarıyla uyumlu güvenlik kabini beklentisi içerisindeler. Biz de şantiye ve sanayi tesislerine yönelik klasik üretimlerimizle beraber son dönemde kurumsal talepler için lüks kategoride yeni güvenlik kabinleri geliştirmeye ağırlık veriyoruz. Ürün geliştirme süreçlerini tamamlayarak üretimine başladığımız Metrolux kabin, markalı projelerin güvenlik yapısı beklentilerini tam anlamıyla karşılayacak nitelikte." değerlendirmesinde bulundu. (AA)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA