KOZLUK

Kozluk’ta 1001 kişi yüzme öğreniyor

Kozluk Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğüne bağlı yarı olimpik yüzme havuzunda GSB Yaz Kursları kapsamında 07-18 yaş arası 1001 kursiyer yüzme öğreniyor. Haziran ayında başlayan yüzme kursları, Ağustos ayı sonuna kadar devam edecek.

Kozluk’ta 1001 kişi yüzme öğreniyor
24-07-2024 13:47
24-07-2024 13:48

HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMET VERİYOR

Yarı olimpik yüzme havuzunun haftanın 4 günü eğitimlere ve 2 gününde halka açık olduğunu belirten İlçe Müdürü AbdülbaşirAlağaş “Bu yıl havuzumuzdan 1001 kursiyer faydalanıyor. Haftanın 2 günü kız öğrencilere, 2 günü erkek öğrencilere, cumartesi-pazar günleri ise halkımıza hizmet veriyoruz. Tecrübeli yüzme antrenörleri, cankurtaranlar ve personellerle çalışıyoruz” dedi.

BOĞULMA VAKALARI AZALDI

Yarı olimpik yüzme havuzu açıldıktan sonra boğulma vakaların da azalma yaşandığını belirten Alağaş “Batman’ın en büyük ilçesi olmamızdan dolayı daha önce ciddi anlamda boğulma vakaları yaşanıyordu. Havuzumuz hizmete girdikten sonra gerekli duyuruları yaparak halkımıza ulaştık. Her yaz 07-18 yaş arası çocuklarımız yüzme öğreniyor, yetişkinler de hafta sonları havuzumuzda serinleme ve yüzme fırsatı buluyor” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA