YAŞAM

Liseli Gençlerin Voleybol Takımı Kurma Hayalleri Diziye Konu Oldu

Öğretmenleriyle birlikte voleybol takımı kurma hayalleri kuran liseli gençlerin etkileyici hikayesi, dijital platformlarda yayınlanacak yeni dizi "Antrenör" ile izleyiciyle buluşacak.

Liseli Gençlerin Voleybol Takımı Kurma Hayalleri Diziye Konu Oldu
18-10-2024 09:11

Liseli gençlerin bir voleybol takımı kurma hayallerini ve öğretmenleriyle yaşadıkları etkileyici hikayeyi anlatan "Antrenör" adlı dizi, aynı zamanda dijital platformlarda yayınlanan ilk voleybol temalı dizi olma özelliğini taşıyor. Başrollerini Güven Murat Akpınar, Öznur Serçeler ve Ferit Aktuğ'un paylaştığı dizi, okuma provalarının ardından sete çıktı.

"Antrenör Mehmet" karakterine başarılı oyuncu Güven Murat Akpınar hayat verirken, diğer başrollerde Öznur Serçeler, Ferit Aktuğ ve Selda Özbek yer alıyor. Genç yeteneklerin de yer aldığı dizide, izleyiciler Hazal Akkın, Sena Yapar, Selin Soydan ve diğer oyuncuları tanıma fırsatı bulacak. Senaryosunu Haluk Özenç ve Betül Özenç'in kaleme aldığı "Antrenör" dizisinin yönetmenliğini Hakan İnan üstleniyor. İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan dizi, yakında tabii ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA