SİYASET

MHP’de görev değişimi…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalar (KAÇEP) Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti.

MHP’de görev değişimi…
24-10-2024 00:45
23-10-2024 18:50
BATMAN

İki yıl boyunca KAÇEP Başkanlığı yapan Av. Sibel Göksoy, görevini merkez ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi Menekşe Doğan Asan’a devretti. MHP Batman İl Başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim, il ve ilçe yönetimleri ile KAÇEP birimi üyeleri katıldı.

GELECEK, HEPİMİZ İÇİN PARLAK VE UMUT VERİCİ OLSUN

Törende konuşan Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin “Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni dönemde de daha büyük başarılara imza atacağız. Yeni KAÇEP birim başkanımıza güvenimiz tamdır. Değişim sürecinde önceliğimiz, teşkilatımıza olan bağlılığımızı ve birbirimize olan güveni koruyarak daha ileriye gitmek olmalıdır. Gelecek, hepimiz için parlak ve umut verici olsun” dedi.

ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

Yeni dönem KAÇEP Başkanı Menekşe Doğan Asan da “Benden önce bu görevde ve farklı kademelerde hizmet etmiş tüm arkadaşlarımın tecrübelerinden yararlanarak, istişareyle hizmeti devam ettirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi. (MHP Bülten)


Editor : Bülten
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA