TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Milletvekili Ayan, Midyat’ta ‘Türkiye Buluşmaları’na katıldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan, ‘Türkiye Buluşmaları’ kapsamında Mardin'in Midyat ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Milletvekili Ayan, Midyat’ta ‘Türkiye Buluşmaları’na katıldı
19-09-2024 10:13
19-09-2024 10:14

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen ‘Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri, Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerinin katılımlarıyla AK Parti tam kadro sahaya indi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın Mardin programlarına eşlik eden AK Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan Midyat’ta gelerek, halkın beklentilerini dinledi.

Milletvekili Nilhan Ayan, program kapsamında ilk önce AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Ayan ile beraberindekileri, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış ile partililer karşıladı. Toplantının ardından ve beraberindeki heyet, Midyat Belediyesini ziyaret etti.

Ayan, Belediye Başkanı Veysi Şahin ve belediye personeli tarafından karşılandı. Belediye çalışmaları hakkında brifing aldı. Belediye başkanı Şahin ile kentin sorunları ve geliştirilmesi gereken projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Midyat’ta esnaf ziyaretlerinde bulundu. Midyat belediyesince yapılan ve kente kazandırılan, eserlerin bazılarını gezerek incelemelerde bulundu.

Midyat Belediyesine uhdesinde bulunan Zekiye Midyat Kadın ve Aile Merkezimizi ziyaret ederek atölyelerde el emeği göz nuru ile üretim yapan kadınları ziyaret etti ve kursiyerlerden bilgi aldı.

Buradaki ziyaretin ardından Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'nda şehit olan Velit Bekdaş'ın Yunus Emre Mahallesindeki evlerinde ziyaret etti. Şehidin Annesi Leyle ve babası Abdulkadir Bektaş'ı Aile ile sohbet ederek ve hal hatırlarını sordu.

Gençler ve Kadınlarla Söyleşi:

AK Parti İstanbul Milletvekili Nilhan Ayan’ın katılımıyla Belediye Başkanı Veysi Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Yarış, Kadın Kolları Başkanı Muazzez Acar ve Gençlik Kolları Başkanı Hekim Aslan ile birlikte Millet Bahçesinde bulunan salonda, “Her Daim Birlikte, Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları” kapsamında Gençlik ve Kadın Buluşmaları etkinliği ne katıldı.  (Bülten)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA