GÜNDEM

Milletvekili Ramanlı yolu kapattı

Hüda Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, önceki gece meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı yolu kapatarak tepki gösterdi. 

29-07-2024 09:41
29-07-2024 09:49
BATMAN
Korkunç kaza, gece saatlerinde Batman Beşiri karayolu Organize Sanayi Bölgesi yakınlarımda meydana geldi. M.A.A. yönetimindeki 34 KIK 618 plakalı hafif ticari araç, düğün salonundan çıkan ve yolun karşısına geçmeye çalışan aynı aileden 6 kişiye çarptı. Kazanın şiddetiyle çevreye savrulan aynı aileden 2’si çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. 
YOLA KIRMIZI BOYA DÖKTÜ 
Hüda Par Batman Milletvekili Ramanlı, ölümlü kazarın sıklıkla yaşandığı yola kırmızı boya dökerek yetkililere çağrıda bulunurken “Katliama sebep olan yol yıllardır bu günü haber veriyordu. Biz uyardık yetmedi, basın uyardı yetmedi, halkımız uyardı yetmedi. Biz de bugün teşkilatımızla birlikte bu yola dikkat çekmek amacıyla sabah erken saatlerde yolu kısmen trafiğe kapattık. Dün yaşanan katliam ve daha önceki yıllarda yaşanan ölümlere istinaden de yola kırmızı boya döktük. Bu yol bir daha ölüme sebebiyet vermesin! Yetkililer ivedilikle bu yola çözüm bulsun!” dedi.  (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Cemal Akyuz 2 ay önce
Cift şerif çop ışıklarından organizeye kadar olmalı
Eyüp 2 ay önce
Sayın vekilim bu yolu bir vatandaş olarak diyorum kapatin açmayın nedir bu hergun insanlarımız ölüyor katlediliyor kapatın yolu yetkililer gelmeyene kadarda açmayın yolu
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA