GÜNDEM

MÜSİAD ailesi İstanbul’da buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir ve Başkan Yardımcısı Ahmet Şen, 109. Genel İdare Kurulu Toplantısına katıldı.

MÜSİAD ailesi İstanbul’da buluştu
15-09-2024 11:54
15-09-2024 11:55
BATMAN

109. GİK toplantısına İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, sektör kurulu başkanları, Türkiye ve dünyanın dört bir yanından gelen MÜSİAD şube başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 3 ayda bir gerçekleştirilen Genel İdare Kurulu Toplantısı, İstanbul'da MÜSİAD genel merkezinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda sektör kurulu toplantıları gerçekleştirilerek, iş insanları ve sektörlerin yaşadığı sorunlar ele alındı.

VERİMLİ BİR TOPLANTI OLDU

Batman Şube Başkanı İrfan Özdemir “2 gün süren GİK programında başkanlar toplantısı, ekonomi değerlendirmeleri, sektör kurulu toplantıları ve şube sunumlarının gerçekleştirildiği yoğun ve verimli geçen bir program oldu. 109. GİK toplantısında Batman Şube olarak başkanlar toplantısında üyelerimizden aldığımız öneri, şikâyet ve taleplerini başta Genel başkanımız Mahmut Asmalı ve genel başkan yardımcılarımıza ulaştırdık” dedi. (MÜSİAD Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA