GÜNDEM

“MİNİBÜS HATTI HAYALİYLE VATANDAŞI DOLANDIRIYORLAR”

Batman Şoförler Odası Başkanı Cemil Turan, ihtiyaç olmamasına rağmen mantar gibi çoğalan kooperatiflere büyük tepki gösterdi.

“MİNİBÜS HATTI HAYALİYLE VATANDAŞI DOLANDIRIYORLAR”
23-07-2024 18:15
23-07-2024 18:16

Başkan Turan, Batman merkez başta olmak üzere ilçe ve beldelere sarı dolmuşlara yolcu taşımacılığına şu anda ihtiyaç duyulmadığını, bazı kesimler tarafından kurulan kooperatiflerin de gereksiz olduğunu söyledi.

TAKSİCİ ESNAFI BİTİRİLMEK İSTENİLİYOR

Batman genelinde iki yüze yakın taksici esnafının ciddi anlamda maddi olarak sıkıntı içinde olduğunu belirten Başkan Cemil Turan “Bunların asıl amacı bu işi yapmak ve para kazanmak değildir. Mevcut taksici esnaflarını bitirip, mağdurlar ordusuna yenilerini eklemektir. Yeni güzergâh isteyenler hatları milyonlarca TL karşılığında satıp ortadan kaybolacaklar. Hat alanlarda mağdur olacak. Lütfen bu tür oyunlara gelmeyelim. Batman Şoförler Odası olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız ve mağdur olmalarına da müsaade etmeyeceğiz. Batman Valiliği, Batman Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğünün trafik komisyonlarına verilen yeni kooperatif dilekçelerinin iptal edilmesi için girişimde bulunduk. Bu işe yeltenenlerin amacı hat satarak taksici esnafımızı mağdur etmektir. Şu anda şehir içi taksileri ve diğer hat sahiplerinin çarkı dönmüyor. Hepsi zarar etmeye başladı. Bunun üzerine yeni hat ve güzergâhların açılmaya çalışılması ise bazı uyanıkların hat satma hayallerinden başka bir şey değildir. Bütün siyasetçi ve bürokratlarımızla görüşüyoruz. Onların isimlerini kullananlar yalan söylüyor ve suç işliyorlar” dedi. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA