GÜNDEM

ÖĞRETMENLER SALDIRILARA TEPKİ GÖSTERDİ

Batman’da son günlerde okul ve öğretmenlerin araçlarına yapılan saldırılar arttı.

ÖĞRETMENLER SALDIRILARA TEPKİ GÖSTERDİ
09-06-2014 21:10

Yapılan saldırılarla ilgili basın açıklaması yapmak isteyen öğretmenleri, Milli Eğitim Müdürü ve 4 Sendika temsilcisi ikna ederek açıklama yapmalarından vazgeçirttiler.

Pazaryeri Mahallesinde bulunan 22 derslik Vakıf Bank İlköğretim okuluna yapılan Molotoflu ve taşlı saldırılardan sonra okul yönetimi pencereleri demir korkuluklarla koruma altına aldı.

Son günlerde artan ve öğretmenlerin araçlarının da hedef alındığı saldırılarla ilgili okul öğretmenleri basın açıklaması yapmak istedi.

Dün Sabah saatlerinde okulda toplanan öğretmenlerin basın açıklaması yapmasını duyan Milli Eğitim Müdürü ve Eğitim Bir Sen, Eğitim Sen, Özgür Eğitim Sen ve Türk Eğitim Sen temsilcileri okulda öğretmen ve öğrenci velileri ile toplantı yaptı.

Eğitim Bir sen şube başkanı Şafi Özperk, Vakıfbank ilk öğretim okulu öğretmenlerinin yoğun saldırı şikâyetleri üzerine okula gittiklerini okulda Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve öğrenci velilerinin de bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gerginliğin fazla tırmandırılmaması için öğrenci velilerinden destek istediklerini belirten Eğitim Bir Sen Batman Şube Başkanı Şafi Özperk, Milli Eğitim Müdürlüğü ve emniyet müdürlüğünün yapacağı çalışmalar sonrasında gerekli önlemler alınmadığı takdirde kamuoyunu duyarlı olmaya davet edeceklerini söyledi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA