SPOR

Oryantiring malzemeleri federasyondan…

Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkan Adayı Atilla Güler’in girişimleriyle Batman Oryantiring Kulübüne bir takım EKS okul seti ve bir adet sağlık ilk yardım çantası hediye edildi.

Oryantiring malzemeleri federasyondan…
17-07-2024 12:26
BATMAN

Çok Amaçlı Spor Salonunda Batmanlı oryantiring sporcularının katılımı ile düzenlenen teslim törenine Vali Ekrem Canalp, Gençlik Spor Müdürü Mehmet Şafi Özperk, Spor Şube Müdürü Burak Eren, iş insanları Adil Kerem Kartal ve Zafer Osman Kartal ile İl Temsilcisi Recep Evcil de katıldı.

EKS SETİ EVCİL’E TESLİM EDİLDİ

EKS okul seti ve sağlık ilk yardım çantası, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkan Adayı Atilla Güler tarafından İl Temsilcisi Recep Evcil’e teslim edildi. Evcil “Bu setler çok pahalı ve yeni çıkan setlerdir. EKS okul seti ve bir adet sağlık ilk yardım çantası sayesinde Türkiye genelinde daha profesyonel organizasyonlar yapacağız. Batman olarak oryantiringte çağ atlatacağımıza eminim. Yeter ki gençlerimize gerekli destekler verilsin” dedi. Vali Ekrem Canalp ise iş insanlarının sporun bütün branşlarına destek vermesinin anlamlı ve gurur verici olduğunu belirtti. (Gençlik Spor Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA