GÜNDEM

PASHA FROM İTALY YENİ YERİNDE

Erkek giyimde marka isim olan Pasha From İtaly, yeni yerinde. Meydan Mahallesi 1106 sokak Gülistan Caddesi arkasındaki yeni yerine taşınan Pasha From İtaly, açılışa özel dev indirimler başlattı.

PASHA FROM İTALY YENİ YERİNDE
20-04-2017 18:42

TÜM MARKALAR BİR ARADA

Dev markaları bir arada tutan Pasha From İtaly, her kesime uygun fiyatlarla yüzleri güldürüyor. Yeni yerlerine tüm Batmanlıları beklediklerini söyleyen İşletme Sahibi Bedrettin Sütçü “İyi markaları Batman’a getirmek ve insanlarımızı bu markalarla tanıştırmak amacıyla kurulduk. İnsanlarımızı iyi markalarla tanıştırıp iyi giyindirmek istiyoruz. Tüm marka kıyafetleri bir arada bulunduruyoruz. Fiyatlarımız herkesime uygundur. Ayrıca ürünlerimiz garantilidir” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Açılışa özel indirimlerin uygulandığını belirten Sütçü “Mağazamızda gömlek, pantolon, tişört, kazak, ceket ve ayakkabı bulunmaktadır. Açılışa özel tüm marka ürünlerimizde dev indirimler uygulanmaktadır. Bu indirimlerden faydalanmak isteyen tüm Batmanlıları mağazamıza bekliyoruz. Ayrıca yeni yerimizin taşınmasında emeği geçen Show Reklam sorumlusu Ahmet Balıbay, Mobilyacı Süleyman Bey ve Elektrikçi Venas Beye teşekkür ederim” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA