GÜNDEM

Petrol İş Genel Başkanı, işçileri dinledi

Petrol İş Sendikası Genel Başkanı Süleyman Akyüz, Batman’da işçilerle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Petrol İş Genel Başkanı, işçileri dinledi
10-10-2024 15:19
10-10-2024 15:20
BATMAN

Akyüz, Batman Petrol İş Şubesi’ni ziyaret ederek bölgedeki işçilerin taleplerini dinledi. Toplantıda, işçilerin çalışma koşulları, ücret politikaları ve sendikal hakları konusunda karşılaştığı zorluklar ele alındı.

İŞÇİLERİN MÜCADELESİ ÖNEMLİ

Akyüz, sendikanın işçilerin haklarını savunma konusunda kararlı bir tutum sergileyeceğini vurguladı. Çalışma koşullarının iyileştirilmesi, iş güvenliği önlemlerinin artırılması ve adil ücret düzenlemelerinin yapılması gerektiğinin altını çizen Akyüz,  ülke genelindeki ekonomik zorluklara rağmen işçilerin mücadelesini sürdürmesinin önemli olduğunu söyledi.

PETROL EMEKÇİLERİ, GENEL BAŞKANA SORULAR YÖNELTTİ

Toplantıya katılan petrol emekçileri, Genel Başkan Akyüz’e TPAO’da ücret düzensizliği, verilmeyen mesailer, giyim yardımın kesilmesi, derece kıdem ve emekli olanların oluşturduğu boşluk, vergide adaletsizlik, TPAO genel müdürün değişmesi sebebiyle oluşan aksaklıklar, zorlu şartlarda çalışan işçilerin daha önce alınmış olduğu hakların elinden alınması sorularını yöneltti. Genel Başkan Akyüz ise Petrol-İş Sendikası'nın işçi haklarını korumaya devam edeceğini ve gerekirse toplu sözleşme süreçlerinde daha aktif rol alacaklarını söyledi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA