SPOR

Petrolspor’a sahip çıkmak, her Batmanlının asli görevlerinden biridir

2023–2024 sezonunda şampiyon olarak 3. lig’den 2.lig’e yükselen Batman Petrolspor, kura çekiminde zorlu bir gruba düştü. Gelecek sezon yeşil sahaların en güçlü takımları arasında yarışacak olan Petrolspor’da yeni sezon hazırlıkları ise henüz başlamadı.

Petrolspor’a sahip çıkmak, her Batmanlının asli görevlerinden biridir
14-06-2024 17:00
14-06-2024 14:49
BATMAN

YENİ YÖNETİMİN AKIBETİ MERAK KONUSU…

2023–2024 sezonunda TPAO bünyesine alınarak grubunun lideri olan ve şampiyon olarak 2. lige yükselen Batman Petrolspor’un yeni sezon için akıbeti ise merak konusu. Kulübe başkanlık yapan TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir’in Ankara Genel Merkeze çekilmesinin ardından gözler Petrolspor’un kurulması beklenen yeni yönetimine çevrildi. Yapılan kura çekiminde yeşil sahaların en iddialı grubuna düşen Petrolspor’da güçlü bir takım ve güçlü bir yönetim oluşturulması gerektiği savunuluyor.

BATMAN’IN GÖZÜ VE KULAĞI BAKAN BAYRAKTAR’DA…

Batmanlılar, maddi zorluklara rağmen yeşil sahalarda mücadele eden ve kenti ortak paydada buluşturan Petrolspor için Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar’dan pozitif ayrımcılık bekliyor. Türkiye’de petrolün ilk bulunduğu ve bugün de en kaliteli petrolün üretildiği Batman’da 60 yıllık geçmişi olan Petolspor’a ayrıcalıklar tanınmasını istiyor.

BAKAN BAYRAKTAR’A AÇIK MEKTUP…

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Alparslan Bayraktar; Türkiye’de 1950’lerde petrolün ilk çıkarıldığı yer olan Batman, bugün de en kaliteli ve rekor petrol üretiminin yapıldığı şehirdir. Batman’da petrol emekçilerinin yoğun emekleri ve çabaları ile petrol üretimi devam ederken, Gabar Dağlarında bulunan zengin petrol rezervi de Batmanlı petrol emekçilerinin eseridir. Batman petrolünden alığı isimle 60 yıllık geçmişi olan Petrolspor Kulübü ise Batman’ı tek çatı altında birleştiren tek ortak payda olarak görülüyor. 60 yıldır sporcu yetiştiren, Türkiye Futboluna çok sayıda milli sporcu kazandıran, farklı branştaki sporcuları (Atletizm,yüzme, voleybol, tenis vb.) ile Türkiye ve Dünya şampiyonluklarında önemli dereceler elde eden Petrolspor Kulübü, zorlu maddi imkânlara rağmen ‘taş atma, top at’ mottosu ile Türk Sporuna katkı sunuyor. Tasarruf tedbirleri kamunun her alanında uygulanmasına rağmen, Batman Petrolspor’da maddi olanak ve imkânlara büyük ihtiyaç duyuluyor. Batmanlı Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporla buluşturan Petrolspor Kulübünün ayakta kalabilmesi, Batman için hayati önem taşıyor. 2023–2024 sezonunda TPAO bünyesine alınan ve şampiyon olarak 2.lige yükselen Batman Petrolspor, yeni sezonda ise yeşil sahaların en iddialı takımlarının bulunduğu guruba girdi. Kulübün TPAO bünyesinde kalması, forma sponsorlukları desteklenmesi, maddi ve manevi olanaklardan faydalanması için desteğinize ihtiyaç duyuluyor. Ülke ekonomisine petrol üretimi ile katkı sunan Batman’ın bu çağrısına kulak vermeniz, en büyük temennimizdir.

İŞ DÜNYASINA ÖZEL ÇAĞRI;

Batman Petrolspor’a sunduğu maddi desteklerle kulübün ayakta kalmasını sağlayan FERNAS’ın yeni sezonda da kulübe destek vermeye devam edeceği tahmin ediliyor. Batmanlı iş insanları, siyasetçiler ve yöneticilerin de aynı duyarlılıkla kulübe sahip çıkması, kamuoyunun ortak beklentisidir. Yeni sezonda zorlu bir grupta mücadele edecek olan Petrolspor’a sahip çıkmak, her Batmanlının asli görevlerinden biridir. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA