SPOR

Petrolspor’da hedef 3 puan

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 5. haftasında deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekip, müsabaka hazırlıklarını tamamlayarak tesislerde kampa girdi.

Petrolspor’da hedef 3 puan
27-09-2024 14:28
27-09-2024 14:31
BATMAN

ZİRVE İÇİN KRİTİK MAÇ

Petrolspor, İskenderunspor karşısında alacağı galibiyetle puanını 12’ye çıkararak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Teknik ekip ve futbolcular, ligdeki başarılı performanslarını devam ettirmek için galibiyet serisine bir yenisini eklemeyi planlıyor. Sezonun ilk 4 haftasında 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak 9 puanla 3. sırada yer alan Petrolspor, yükselen form grafiğini İskenderunspor deplasmanında da sürdürmeyi amaçlıyor.

MAÇA PETROLSPOR TARAFTARLARI ALINMAYACAK

Takım, pazar günü saat 15.30’da oynanacak kritik mücadele için hafta içi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürdü. Maçın hakemleri ise Hakan Ülker, İbrahim Ethem Potuk ve Mücahit Değermenci olarak belirlendi. Öte yandan Kırıkhan İlçe Spor Güvenlik Kurulu'nun 23 Eylül 2024 tarihli toplantısında alınan karara göre, Batman Petrolspor taraftarlarının stadyuma alınmayacağı duyuruldu. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA