SPOR

Petrolspor’da yeni başkan belli

Batman Petrolspor Kulübü'nün yeni yönetimi, gazetecilerle bir araya gelerek yeni yapılanma ve 2024–2025 sezonu hedeflerini açıkladı.

Petrolspor’da yeni başkan belli
03-07-2024 16:04
03-07-2024 16:06
BATMAN

İŞTE YENİ YÖNETİM

Mehmet Hakan Toy başkanlığındaki yeni yönetimde As Başkan ve Futbol Şube Sorumlusu olarak Mustafa Balaban, As Başkan olarak Mert Nasıroğlu, Basın Sözcüsü olarak Cemal Kaya, Stat ve Taraftar Sorumlusu olarak Hikmet Celbek görevlendirilirken, Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Hivzullah Yıldız, Abdurrahman Ekinci ve Mahmut Akyol seçildi.

GURURLUYUM

Başkan Mehmet Hakan Toy “Petrospor’umuzun şampiyonluğunda büyük emekleri olan Valimiz Ekrem Canalp, Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu, iş insanları Muzaffer Nasıroğlu ve Zeynel Nasıroğlu, önceki başkan Mustafa Demir ve yönetimi, futbolcularımız, teknik ekip, kulübün tüm emekçileri, basın mensupları ve taraftarımıza teşekkür ederiz. Ben Batmanlıyım. Petrospor'un alt yapısında futbol oynadım ancak daha sonra üniversite için İstanbul'a gittim. İstanbul Hukuk Fakültesi mezunuyum ve 24 yıldır hukuk müşavirliği ve kurumsal şirketlerde yöneticilik yapıyorum. Petrospor'a hizmet edeceğim için heyecanlı, gururlu ve mutluyum” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA