SPOR

Petrolspor Fernas’ın değil, Batmanlıların takımıdır

Gazetemiz Sahibi Ercan Atay, kurban bayramı nedeniyle FERNAS Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu’nu ziyaret etti. Nasıroğlu, Batman Petrolspor’un içinde bulunduğu duruma ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Petrolspor Fernas’ın değil, Batmanlıların takımıdır
18-06-2024 19:24

PETROLSPOR, BATMAN’IN EN ÖNEMLİ MARKASI…

Gazetemiz Sonsöz’e konuşan Nasıroğlu, TPAO’nun Batman Petrolspor’dan desteğini çekmesi ile kulübü sahiplendiklerini belirtti. 2023–2024 sezonunda şampiyon olarak 3.lig’den 2.lig’e yükselen Petrolspor’un, Batman’ın en önemli markası olduğunu belirten Nasıroğlu “Petrolspor, Batman’ın markasıdır. Bu markayı korumak ve kollamak her Batmanlı gibi bizim de görevimizdir. Petrolspor Kulübü Fernas’ın değil, sorumluluk bilincinde olan tüm Batmanlılarındır” dedi.

KULÜBE KALICI GELİR KAYNAĞI YARATMAK GEREKİYOR

Kulübe kalıcı gir gelir sağlamak için araştırma içerisinde olduklarını belirten Nasıroğlu “Her dönem bu kulübe verdiğimiz destek bundan sonra da devam edecektir. Kulübün yaşaması için fikir ve projesi olanlar bize ulaşabilir. Kulübe kalıcı gelir sağlamak lazım. Ayakta durabilmesi için bu önemli. Bunun için yoğun çalışma temposuna girdik. Kulübün kapısı herkese açıktır” dedi.

TESİSLER İÇİN TPAO GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME HALİNDEYİZ

2023–2024 sezonunda TPAO bünyesinde faaliyet gösteren Petrolspor’un, yeni dönemde TPAO bünyesine alınmadığını belirten Nasıroğlu “Batman Petrolspor’un, TPAO tesislerinden faydalanması için TPAO Genel Müdürlüğü ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağız. Petrolspor Taraftarı, bu takım için en iyi kararları alacağımıza inansın. Taraftardan manevi destek bekliyoruz. Kapımız herkese açıktır” dedi.

KULÜBE FERNAS ADININ VERİLECEĞİ SÖYLENTİSİ ASILSIZ

Kulislerde Petrolspor’un isim değişikliği ile ilgili yayılan söylentilerin asılsız olduğunu belirten FERNAS Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Nasıroğlu “Kesinlikle sosyal medyada dolaştığı gibi kulübün başına Fernas ismi gelmeyecek. Kulübün adı Batman Petrolspor A.Ş.’dir. Öyle kalacaktır. Elbette sponsor olmak isteyen firmalar ve forma reklamı vermek isteyenlere kapımız açıktır. 100 bin liralık bir bütçe ile işe başladık. Bu kulübü yaşatmayı hedefliyoruz. Profesyonel bir ekiple çalışacağız” dedi.

RAKİPLERİMİZ BİZDEN KORKSUN

Petrolspor’un yeni sezonda zorlu gruba düşmesine ilişkin soruları yanıtlayan Nasıroğlu “Biz inandık. İnanmak, başarmanın yarısıdır. Önümüzdeki günlerde kulüp başkanı, yönetimi ve teknik heyeti açıklayacağız. Daha sonra her kulüp gibi transferler yapıp sezonu en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz. 2.Lig Beyaz Grupta mücadelede edecek olan çok köklü takımlar olmasına rağmen Batman Petrolspor da köklü ve güçlü bir kulüptür. Rakiplerimizden korkmuyoruz. Rakiplerimiz bizden korksun. Akıllı ve bilinçli hareket edersek başaramayacağımız hiçbir iş yoktur” dedi. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA