SPOR

Petrolspor kenetlendi

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, ligin 2. haftasında GMG Kastamonuspor deplasmanında galibiyet arayacak. Sezona iyi bir başlangıç yapan kırmızı-beyazlı ekip, deplasmanda oynayacağı zorlu maçı da kazanarak üst üste ikinci galibiyetini elde etmeyi hedefliyor.

Petrolspor kenetlendi
05-09-2024 15:29
05-09-2024 15:32
BATMAN

İLK MAÇTA GALİBİYET SEVİNCİ

Sezonun ilk haftasında Batman Petrolspor, kendi sahasında konuk ettiği Sincan Belediyesi Ankaraspor'u Mert Çapar'ın 11. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etmeyi başardı. Alınan galibiyetle takım, iyi bir başlangıç yapmanın verdiği moralle Kastamonuspor karşısına çıkacak.

DEPLASMANDA 3 PUAN HEDEFİ

Kastamonuspor deplasmanına galibiyet için gidecek olan Batman Petrolspor, hafta boyunca hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürdü. Teknik direktör ve futbolcular, takımın form grafiğini artırmak ve galibiyet serisini sürdürmek için Kastamonu karşılaşmasına odaklandı.

BU MAÇA ODAKLANDIK

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, Kastamonuspor deplasmanında takımın motive olduğunu belirterek “Takım olarak Kastamonuspor karşılaşmasına odaklandık. Bu müsabakaya hem teknik hayatimiz hem de futbolcularımız yoğun bir şekilde hazırlanıyor.  Zorlu bir deplasman olacak, ancak amacımız 3 puanla evimize dönmek” dedi.

TFF YOUTUBE KANALINDA CANLI YAYIN

Pazar günü oynanacak olan GMG Kastamonuspor - Batman Petrolspor mücadelesi, saat 16.00’da başlayacak ve TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA