SPOR

Petrolspor, Kızılcahamam’da antrenmanlara başladı

Batman Petrolspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kızılcahamam’da kampa girdi ve antrenmanlara başladı.

Petrolspor, Kızılcahamam’da antrenmanlara başladı
23-07-2024 18:01
23-07-2024 18:02

Takım, teknik direktörlerinin gözetiminde yoğun antrenman programı uygulayarak sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

MOTİVASYON YÜKSEK

Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, kampın ilk günlerinde yaptığı açıklamalarda takımın motivasyonunun yüksek olduğunu belirterek “Kızılcahamam kampı bizim için çok önemli. Hem fiziksel hem mental olarak sezona en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Antrenmanlar yoğun bir tempoda devam ediyor ve oyuncularımızın gösterdiği performanstan oldukça memnunuz” dedi.

YENİ TRANSFERLER UYUM SÜRECİNDE

Yeni transferlerin takıma uyum sürecine değinen Kaya “Yeni katılan oyuncularımız kısa sürede takıma adapte olmaya başladılar. Hem sahada hem de saha dışında oldukça iyi anlaşıyorlar. Bu uyum, sezon boyunca takımımıza büyük katkı sağlayacak” dedi.

TARAFTARI GURURLANDIRMAK İSTİYORUZ

Kaya, Petrolspor taraftarına seslenerek “Bu sezon taraftarlarımızı gururlandıracak bir performans sergilemek istiyoruz. Onların desteği bizim için çok önemli. Kızılcahamam kampında çalışmalarımızı en üst düzeyde sürdürerek, lige hazır bir şekilde döneceğiz” dedi.

MAÇLAR DİKKATLE TAKİP EDİLECEK

Petrolspor, Kızılcahamam kampında hazırlık maçları yapacak. Maçlar teknik ekip tarafından dikkatle takip edilecek. Kaya, kamp süresince takımın performansını en üst seviyeye çıkarmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. (Ramazan Demir)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA