SPOR

Petrolspor'un Batman kampı sona erdi

Batman Petrolspor, sezon öncesi hazırlıkları kapsamında gerçekleştirdiği Batman kampını başarıyla tamamladı.

Petrolspor'un Batman kampı sona erdi
19-07-2024 00:23
18-07-2024 21:24

Kamp sürecinde antrenmanlar, takımın uyumu ve motivasyonunu artıracak etkinlikler düzenlendi. Teknik direktör ve yardımcıları, futbolcuların performansını yakından takip ederek, yeni sezon öncesi stratejik planlamalar yaptı.

TAKIM, KIZILCAHAMAM’DA KAMPA GİRECEK

Basın Sözcüsü Cemal Kaya, 1 hafta süren kampın verimli geçtiğini belirterek “1 haftalık kamp yaptık. Oyuncularımız hem fiziksel hem mental olarak yoğun bir çalışma sürecinden geçti. Teknik ekibimiz, yeni sezon öncesinde takımımızın performansını üst düzeye çıkarmak için büyük bir özveriyle çalıştı. Bu kamp, takım tanışma ve dayanışmayı pekiştirmek açısından da çok önemliydi. Kampın ardından takımın moral ve motivasyon yükseldi. Sezon öncesi çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Taraftara da gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Takımımız, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak hedeflerine ulaşacaktır” dedi.

HAZIRLIK MAÇLARI BAŞLIYOR

Batman Petrolspor, kamp sonrası 2 günlük iznin ardından 22 Temmuz’da Ankara Kızılcahamam Kampında toplanacak. Önümüzdeki günlerde hazırlık maçları yapılacak. (Petrolspor Basın)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA