YAŞAM

Rusya'dan Batman'a uzanan aşk

Batmanlı siyasetçi ve iş insanı Ziver Hamitoğlu'nun oğlu Veysel Hamitoğlu, eğitim için gittiği Rusya'nın Belgorod kentinde tanıştığı Rus güzellik uzmanı Alona Shkola ile hayatını birleştirdi.

Rusya'dan Batman'a uzanan aşk
04-09-2024 10:11
04-09-2024 10:22
BATMAN

MÜSLÜMAN OLDU

Batmanlı Veysel Hamitoğlu, Belgorod Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördüğü süreçte yolu Rus Güzellik Uzmanı Alona Shkola ile kesişti. Arkadaşlıkları 5 yıl süren çift, evlilik kararı aldı.  Müslüman olan Alona Shkola, Batman’da gerçekleşen düğün töreninde hayatını Batmanlı Veysel Hamitoğlu ile birleştirdi.

DÜĞÜNE KALABALIK DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI

Çiftin düğün törenine katılan Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Sason Kaymakamı Furkan Başar, Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Aslan, eski milletvekilleri Afif Demirkıran ve Faris Özdemir, Bürokrat İbrahim Halil Kırşan , iş insanı siyasetçi Muzaffer Bağ siyasetçi Taner Hamidi ve BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. düğün merasime ayrıca çok sayıda seçkin davetli toluluğu katıldı.

ÇOK MUTLUYUM

Batman’a gelin olarak gelen Rus Alona Shkola “Duygularımı anlatmaya kelime bulamıyorum, gerçekten çok mutluyum” dedi. (Serhat Aslan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
Bugün yayınlanan resmi ilan bulunamadı!...
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA