SAĞLIK

Sağlıklı hayat merkezleri faaliyette

Batman İl Sağlık Müdürlüğünün uygulamaya koyduğu sağlıklı hayat merkezleri, hastanelere gereksiz başvuruların önüne geçmeyi hedeflerken, toplum sağlığını da güçlendirmede önemli rol oynuyor.

Sağlıklı hayat merkezleri faaliyette
03-10-2024 13:58
03-10-2024 14:00
BATMAN

Sağlıklı hayat merkezleri, bireylerin sağlıklarını korumak ve geliştirmek amacıyla sunulan önemli bir hizmet alanı olarak ön plana çıkıyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Semih Canpolat, sağlıklı hayat merkezinin mamografi ve servikal örnek alımı gibi önemli sağlık hizmetlerinden faydalandığını, bu tür hizmetlerin, kanser gibi ciddi hastalıkların erken teşhis edilmesine yardımcı olduğunu ve bireylerin sağlık durumlarını öğrenme ihtiyacını da karşıladığını söyledi. Canpolat, ücretsiz olarak sunulan hizmetlerin herkesin erişimine açık olması açısından da büyük bir avantaj sağladığına değindi. (İl Sağlık Bülten)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Umut 2 saat önce
Önce gitsin lağam kokan bölge hastanesi leş gibi kokan yatakları ne idigi belli olmayan temizlik maddelerini işe gelmeyen sandikacilari sözde araştırmacı eski sandika başkanlarını leş gibi kokan yemekleri mafya gibi temizlik kaday bıyıklı guvenlikcileri babalarının malı gibi kullandıkları kiralık araçları yoğurt almaya giden ambulansları binlerce örnek verebilirim onları hal etsin Bir yanık ünitesi yapsın yardımcılarının odası başbakanlarda yok yazık sahipsizlik Bizim kaderimiz olmuş yazık saygılarımla
RESMİ İLANLAR TÜMÜ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SOSYAL MEDYA